universitats i banca ètica

Aquest matí acabo d’obrir-me un altre compte a un banc. No és la primera vegada durant la carrera a la Universitat de Barcelona que “ho he de fer”. Al primer curs, per poder participar al Viure i Conviure, programa per viure a casa d’una persona gran: Caixa Catalunya. A quart, durant l’Erasmus per poder treure diners sense comissions: Caixa Galicia. Ara a l’acabar, per rebre la beca de fer les pràctiques externes a la universitat: Banco Santander.

Estic agraïda de tot el que he pogut fer amb els diners i els que he estalviat. Realment ha sigut tot molt pràctic. Però… aquestes caixes associades a les universitats, no són ètiques. Fa temps que conec i vull fer-me de la Banca Ètica, però per comoditat del dia a dia i pels meus pocs ingressos en feines temporals, he mantigut aquestes i la que tenia, La Caixa.

És moment de pensar en estalviar i apostar per ser encara més coherent amb el consum que faig dia a dia. Aquest principi de curs, Setem juntament amb Fets i Justícia i Pau va engegar aquesta campanya per concienciar els alumnes universitaris: Demana Banca Ètica.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s