2. SCI training

dimarts 20

Esmorzar a les 8:00 i caminadada de mitja horeta pel bosc del voltant de la casa. A les 9h comencem amb petits jocs de cooperació, dinàmiques en petits grups i debats entorn Finance _ Partnership _ Logistic _ Values and Principles _ Cooperation with the community que cada organització hauria de tenir.

Les coordinadores ens situen i expliquen el programa Youth in Action. I tenim una presentació per situar-se també sobre què fa i com l’SCI-Germany.

Avui també descobreixo interessants coincidiències com que la Nicoleta una noia de Rumania va estar en un camp de treball al Delte de l’Ebre amb SEO Birdlife, o que la Oksana va estar també en un camp de treball a Figueres ajudant a muntar el festival de poesia i performance La Muga Caula.

dimecres 21

L’aniversari de la Clara! i el millor regal… és que sortís el sol després d’uns dies molt grisos i amb pluja. Un dia amb sol i llum; com ella. Matí de Market of Projects: ens dividim en grups i intentem pensar un possible projecte, el nostre grup parlem sobra la metodologia Open Space Tecnology que es tracta de que reunir persones de diferents àmbits i un facilitador, és una metodologia per reunir persones i crear vincles per nous projectes. Pensem en una possible aplicació en la temàtica dels immigrantsa Sèrbia o Russia i decidim titular-ho “invisible migrant“.

Dinant aprenc algunes paraules amb rus, alguna cosa que sona com: Privet! kak delá? Menia zavut clara. A la tarda, la Valery del grup No More War i del seminari d’Educació per la Pau i avaluació de la Peace Caravan, ens explica com funcionen i s’organitzen, també què són els Peace Messengers de l’SCI International.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s