dia dels trastos

Els dimarts a Gràcia són un dia tens… i intens. És el dia que es poden deixar mobles i “trastos” al carrer perquè es recullen de manera gratuita. Ens estem amoblant el pis passejant pel barri! La veritat és que es increible. Avui mateix, hem trobat uns sofà molt còmode i que no està gens malament. El menjador: la taula, les cadires, la tauleta, el cistell, l’estora… són del carrer. Per internet hi ha moltes xarxes d’intercanvis, molt útils per coses concretes, però de moment nosaltres al pis en tenim prou recollint del carrer, tot i que si, reconeixo que alguna setmana ens hem passat i hem hagut de tornar-los a baixar ja que no en féiem res.

Ikea potser ha revolucionat la manera de distribuir els seus mobles: munta-ho tu mateix. Però… quants anys duren els mobles d’Ikea? Són de bona qualitat? És comerç just i sostenible? Fomenten “l’usar i tirar”? No ho sé! A mi m’agrada el disseny d’Ikea tot i que no sé quins són els seus valors alhora d’extreure les primeres materies i produir tants mobles. Abans de comprar…sortim al carrer, està ple d’ofertes: “pensa, sigues creatiu i munta-ho tu mateix” !

Tenim tendència a trobar brut el que és del carrer o de segona mà, però… jo tinc poques manies. L’Anna és ben espavilada muntant taules fent assemblage amb el que trobem i la Laia és molt pràctica alhora de trobar utilitat a qualsevol cosa. Quin goig que fa el nostre pis 100% trastos!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s