Kraków, Cracòvia

 

Aquest cap de setmana, aprofitant el divendres festiu 11 de novembre* vaig estar a Cracòvia. Moltes descobertes interessantíssimes. Vam fer una visita guiada per la ciutat gratuita, Free Walking Tours, organitzada per uns joves “alternatius” que han estudiat Història, Humanitats, Turisme… i s’han organitzat ells mateixos i han creat aquesta petita empresa. Es veu que en d’altres ciutats d’Europa també es fa. Dignes de recomanar totes!! si són de la qualitat de les que vam fer ;) Al final de la visita pagues el que vols i si vols. N’oferien vàries, al matí i a la tarda, i sobre diferents zones o temes. Ens va agradar tan la primera que les vam fer totes, seguides. El fred i el mal de peus compensat pel plaer de vistiar racons de la ciutat i saber la història i anècdotes a través de joves crítics que estan orgullosos de viure-hi.

(11 de novembre*, Narodowe Święto Niepodległości, diada Nacional. Es celebra que el 1928 Polònia va aconseguir la independència.)

Advertisements

One thought on “Kraków, Cracòvia

  1. […] La Mar, la Laia i l’Aleix. És el segon cop que hi estic, (hi vaig anar amb la Tatiana, veure fotos aquí). Aquesta vegada també vam fer un Free Walking tour, que no ens va decepcionar, pel barri jueu […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s